🎄🌲🎅🏻Giveaway Crama Stramutata & Inspiratie la Fix 🎅🏻🌲🎄

on

A sosit din nou momentul sa organizam impreuna cu prietenii de la crama_stramutata un giveaway prin care sa acordam prin tragere la sorti un premiu inspirat, constand in acordarea a fix trei sticle cu vin unui urmaritor al paginilor noastre de Instagram si Facebook. Astfel, fericitul castigator se va alege cu trei sticle din cel mai nou si mai elegant vin de la Crama Strămutată, Protocol, un Sauvignon Blanc plin de viata, cu note de soc si arome puternice de agrise, iarba salbatica si lamaie verde; proaspat la gust cu tonuri minerale. Valoarea premiului acordat este de 90 lei.

Pentru a intra in concurs, urmeaza pasii de pe pagina de Facebook Inspiratie la Fix sau de pe Instagram Inspiratie_la_Fix.

Premiu surpriza: daca fericitul castigator se dovedeste a fi unul dintre urmaritorii contului Inspiratie la Fix de pe TikTok va beneficia de un premiu surpriza din partea organizatorilor!

Concursul se va finaliza in data de 25.12.2023 fix la ora 23:00. Inspiratul castigator va fi ales prin tragere la sorti prin intermediul Comment Picker si va fi anuntat la story in decurs de 24 de ore.

Premiul va fi expediat pe costurile organizatorilor exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Aveti sanse duble de castig daca participati pe ambele pagini.

Regulament concurs:

🎄 Inscrierea este valida numai prin urmarea tuturor pasilor enumerati mai sus.

🎄 Inscrierile in concurs dupa termenul limita nu vor mai fi luate in considerare.

🎄Varsta minima pentru participare este 18 ani.

🎄 Premiul va fi livrat numai pe teritoriul Romaniei.

🎄 Pentru livrare, castigatorul va trebui sa furnizeze date personale necesare livrarii (nume, prenume, adresa, numar de telefon).

Mult succes si inspiratie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *