Café Lisboa Granada

on

¡Buenos días! ¿Has desayunado ya?

Si vienes a pasear por el centro, el Albaicín, la Alhambra… llévate el mejor café!

In Spania veti gasi extrem de multe localuri “cosy” in care sa serviti micul dejun sau brunch-ul. Acesta este unul dintre motivele pentru care recomand sa nu alegeti un hotel cu mic dejun tip bufet suedez.

Cafe Lisboa este una dintre cele mai bune cafenele din Granada, situata la coltul strazii Reyes Católicos cu Plaza Nueva.

Fara indoiala este locul ideal pentru a incepe ziua cu un mic dejun local cu paine calda, jamon, queso español, rosii, oua, fresh de portocale si o cafea cu lapte delicioasa.

Experienta merita toti banii, plus ca este cu mult sub pretul oferit de hoteluri.

Un astfel de mic dejun nu depaseste 20 euro si este mai mult decat suficient pentru 2 persoane.

De asemenea, puteti sa alegeti un desert “to go” de care sa va bucurati pana la masa de pranz servita eventual in “Mercado Central”. Voi reveni cu un post legat de pranzul servit in piata. Aceasta este o experienta pe care nu trebuie sa o ratati.

Vis-a-vis de Cafe Lisboa, in drumul catre Alhambra, gasiti o librarie cu multe suveniruri. Asadar, nu puteam sa plec fara un pic din gustul Spaniei. Pentru mica mea colectie de carti de “cooking all over the world” 😛

English version:

Café Lisboa Granada

In Spain you will find many „cozy” places to serve breakfast or brunch. This is one of the reasons why I recommend not choosing a hotel with a buffet breakfast.

Cafe Lisboa is one of the best cafes in Granada, located on the corner of Reyes Católicos and Plaza Nueva.

Undoubtedly it is the ideal place to start the day with a local breakfast with hot bread, jamon, queso español, tomatoes, eggs, fresh oranges and a delicious latte.

The experience is worth all the money, plus it is well below the price offered by hotels

.Such a breakfast does not exceed 20 euros and is more than enough for 2 people.

You can also choose a dessert „to go” to enjoy until lunch eventually served in the „Mercado Central”. I will return with a post related to the lunch served in the market. This is an experience you should not miss.

Opposite Cafe Lisboa, on the way to the Alhambra, you will find a bookstore with many souvenirs. So, I couldn’t help but leave without a taste of Spain. For my small collection of „cooking all over the world” books.

ENJOY OUR RIDE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *