Avocado cu salsa de rodie

on

Rodia … O bijuterie printre fructele de iarna, cu aroma dulce de citrice si culoare vibranta de rubin, acest fruct face o simpla salsa sa straluceasca. Infuzata cu un strop de condimente, jalapeños si ceapa rosie este o fiesta cu aroma totala. Asadar sa fie avocado cu salsa de rodie.

Avocado cu salsa de rodie

INGREDIENTE / INGREDIENTS

(pentru 4 portii / for 4 servings)

  • 2 avocado / 2 avocados
  • 1 rodie / 1 pomegranate
  • 1 ceapa rosie / 1 red onion
  • 1 ardei jalapeno / 1 jalapeno
  • Sucul de la 1/2 lime / Juice from 1/2 lime
  • 1 lingura ulei de masline / 1 teaspoon olive oil
  • Sare / Salt
Avocado cu salsa de rodie

Taiem avocado in jumatate si indepartam samburele. Cu ajutorul unei linguri scoatem avocado intr-un bol. Adaugam sucul de lime si sarea si pasam cu ajutorul unei furculite.

In bolul unui blender punem ceapa si ardeiul jalapeno curatat de seminte. Mixam si adaugam peste avocado alaturi de semintele de rodie.

Avocado cu salsa de rodie

Servim simplu alaturi de nachos sau ca si garnitura langa un fel principal.

Detaliile video ale retetei le gasiti aici.

Avocado cu salsa de rodie

Daca v-a placut Avocado cu salsa de rodie, va invit sa incercati si un Tartar de avocado, un Smashed Eggs Avocado sau un Tartar de somon cu mango si avocado.

English version

Avocado with Pomegranate Salsa

Pomegranate… A jewel among winter fruits, with its sweet citrus aroma and vibrant ruby color, this fruit makes even a simple salsa shine. Infused with a dash of spices, jalapeños and red onion, it’s a total flavor fiesta. So let it be avocado with pomegranate salsa.

Cut the avocado in half and remove the pit. With the help of a spoon, remove the avocado into a bowl. Add the lime juice and salt and mash with a fork.

In the blender put the onion and the deseeded jalapeno pepper. Mix and add over the avocado along with the pomegranate seeds.

Serve simply with nachos or with a main dish.

You can find the video details of the recipe here.

If you liked Avocado with pomegranate salsa, I invite you to try an Avocado Tartar, a Smashed Eggs Avocado or a Salmon Tartar with mango and avocado.

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *